Nawadnianie zostaje zatrzymane

Strona główna Fora Ogólnie Nawadnianie zostaje zatrzymane

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    aniepark
    Uczestnik

Witam wszystkich,

Od jakiegoś czasu mam problem polegający na tym, że sporadycznie przestaje podlewać.
    Najpierw otwiera się zawór i też widzę wyświetlacz w interfejsie. Potem po kilku minutach wszystko się kończy.

Admin
    Klucznik

Który to OpenSprinkler? Wersja oprogramowania (menu po lewej/powyżej)?
    Co jest napisane na wyświetlaczu lub w aplikacji, gdy anulujesz?

gerhard_fabian
    Uczestnik

Witam, używam Opensprinklera od kilku lat i jestem z niego bardzo zadowolony. Wczoraj zaktualizowałem do najnowszego oprogramowania: 2.3.3 (174) z HW: 3.2-AC. Obsługuję OpenSprinkler za pośrednictwem routera WiFi i OTC. Dzisiaj ręcznie uruchomiłem okrąg w aplikacji, który został anulowany po około 30 sekundach. W aplikacji na dole pojawił się błąd sieci. Kiedy ręcznie uruchomiłem ponownie ten sam obwód, sytuacja się powtórzyła. Dwa anulowane nawadniania nie są wymienione w historii. Jeśli ma to coś z tym wspólnego: według stanu systemu siła sieci WLAN jest przeciętna - zła. Po uruchomieniu kolejnego obwodu, ten który był zauważalny wcześniej również działał prawidłowo. Dopiero później zaktualizowałem aplikację... Czy problem jest zrozumiały, czy też można wyizolować przyczynę?

Admin
    Klucznik

Prawdopodobnie pamięć pełna.

Proszę wyczyścić pamięć korzystając z menu w prawym dolnym rogu, pokazać logi, tabelę, opcje, wyczyścić log.

Admin
    Klucznik

O tak, menu w prawym górnym rogu, Diagnostyka systemu, Wolne bajty pokazuje przestrzeń dyskową.

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Trzeba się znaleźć przez rozwiązanie w tym temacie.