Λειτουργία μέσω τροφοδοσίας 150W 24 VA

Αρχική σελίδα Συζητήσεις Γενικά Λειτουργία μέσω τροφοδοσίας 150W 24 VA

• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Προβολή 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Άρθρα
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Γειά σου,

Έχω καλωδίωση 24 V παντού στον κήπο. Τροφοδοτικό: https://at.paulmann.com/p/plug-shine-einspeisung-ip67-230-24v-150va-silber/98850

Υπάρχει πιθανότητα να τρέξετε είτε το OpenSprinkler είτε το Raperry Pi (υπάρχει); Δυστυχώς δεν έχω άλλη σύνδεση ρεύματος για τις βαλβίδες.

Ευχαριστώ!

Γεια,

Έτσι, το OpenSprinkler AC και το OSPi λειτουργούν με 24VAC, αυτό θα ήταν δυνατό. Τι γίνεται όμως μετά, οι βαλβίδες πρέπει να ελέγχονται; – Αυτό μπορεί να λυθεί μόνο με ξεχωριστό καλώδιο στις βαλβίδες.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Ναί…

Συνειδητοποίησα ότι έχω έναν υπολογιστή Irritrol Junior 9V και επομένως και βαλβίδες DC 9V. I<span style="text-align: center;">Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να κάνω κάποιες τροποποιήσεις ούτως ή άλλως. Απλώς η λήψη ενός Rainbird ή OpenSprinkler δεν θα λειτουργήσει.</span>

Η βασική μου ανάγκη είναι ο προγραμματισμός και ο έλεγχος μέσω ιστού ή εφαρμογής.

Σε κάθε περίπτωση, αρχικά νόμιζα ότι μπορούσα να ελέγξω και να λειτουργήσω τις βαλβίδες μέσω του υπολογιστή (ακόμα σκεφτόμουν τα 24 βολτ DC - δηλαδή τι παρέχει το τροφοδοτικό).

Σε κάθε περίπτωση θα μετέτρεψα και τις βαλβίδες αν υπάρχει λογική επιλογή.
    Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα χρειαζόμουν τα πάντα καινούργια και θα ήμουν ευέλικτος.

Προβολή 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα συζήτησης.