Χρήση σε φρεάτια (φρεάτια); Έχω τα προβλήματά μου με AC ή DC

Αρχική σελίδα Συζητήσεις Γενικά Χρήση σε φρεάτια (φρεάτια); Έχω τα προβλήματά μου με AC ή DC

Τοποθέτηση σημείων:  

Προβολή 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Άρθρα
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Γειά σου,

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μια συσκευή Ethernet σε ένα ντουλάπι κανονικού μεγέθους.
    Θα ήθελα επίσης να συνδέσω οκτώ γραμμές μεταγωγής με βαλβίδες 24V 1″. Χρειάζομαι τότε την έκδοση Ethernet AC και ποιο τροφοδοτικό;
    Υπάρχει πακέτο για διανομή 8 γραμμών;

Με εκτίμηση

Lars

Μπορείτε να ελέγξετε ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες AC ή DC 24VAC με το OpenSprinkler. Η έκδοση DC χρησιμοποιεί ένα τέχνασμα κυκλώματος που αυξάνει την τάση κατά την ενεργοποίηση (boost) και έτσι ενεργοποιεί τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες. Λίγο αργότερα η τάση πέφτει ξανά στην τάση τροφοδοσίας (7,5VDC – 12VDC).

Όσο για την απόδοση, εξαρτάται από το πόσες ηλεκτροβάνες θέλετε να λειτουργήσετε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Καταρχήν, μπορείτε να το υπολογίσετε ως εξής: Το ρεύμα εκκίνησης μιας ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας καθορίζει την απόδοση.

Το OpenSprinkler έχει κατανάλωση ενέργειας περίπου 2,2 W = περίπου. 0,1Α. Μια ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα Rain-Bild έχει μέγιστο ρεύμα 0,3A

Δηλ. με 4 ηλεκτροβάνες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έχετε 4x 0,3A + 0,1A = 1,3 A ρεύμα εισόδου, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το επόμενο μεγαλύτερο τροφοδοτικό με 2Α. Έχουμε διάφορα τροφοδοτικά στο κατάστημα.
    Αν λειτουργείτε μόνο μία ή δύο μαγνητικές βαλβίδες ταυτόχρονα, έχετε 2×0,3A+0,1A = 0,7A, ένα τροφοδοτικό 1A είναι αρκετό. Ακόμα κι αν έχετε 20 μαγνητικές βαλβίδες, αλλά ενεργοποιείτε μόνο 2 ταυτόχρονα, αυτό αρκεί.
    Σημείωση: Αυτός είναι μόνο ένας υπολογισμός παραδείγματος! Λάβετε υπόψη τα τεχνικά δεδομένα του κατασκευαστή της μαγνητικής βαλβίδας!

Όσον αφορά τον διανομέα, ρίξτε μια ματιά εδώ:

https://dvs-beregnung.de/dvs-specials/plugrain-garten/hunter-wandverteiler

Προβολή 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα συζήτησης.