OpenSprinkler Pi + Hunter PGV-101, η τροφοδοσία δεν απενεργοποιείται

Αρχική σελίδα Συζητήσεις Γενικά OpenSprinkler Pi + Hunter PGV-101, η τροφοδοσία δεν απενεργοποιείται

Τοποθέτηση σημείων:  ,

• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη πριν από τον χρήστη RicoA.
Προβολή 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Άρθρα
    RicoA
    Συμμετέχων

Γεια σε όλους,

Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε και είναι απλώς ένα λάθος από μέρους μου.

Σήμερα έστησα το Raspi μου ως δοκιμαστικό και καλωδιώσα τα πάντα.

• Τροφοδοτικό 24 VAC (24 VDC | 1,5 A | 36 Watt | Μέσο πηγάδι HDR-30-24)
    • Raspberry Pi 2 Model B
    • Το OpenSprinkler είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί
    • Ο σταθμός αλλάζει και μετριέται με πολύμετρο μεταξύ σταθμού και COM -> 24V

Αλλά αν τώρα συνδέσω την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα Hunter (PGV-101-MM-B) στις ίδιες θύρες στις οποίες είχα δοκιμάσει επιτυχώς την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση με ένα πολύμετρο, η βαλβίδα ανοίγει, αλλά απλά δεν σβήνει πλέον.
    Αν τώρα χαλαρώσω τη σύνδεση, η βαλβίδα σβήνει αμέσως ξανά.
    Στο OpenSprinkler η αντίστοιχη σύνδεση επίσης απενεργοποιείται ξανά, αλλά όσο υπάρχει η βαλβίδα, μπορώ να συνεχίσω να μετράω 24 V μεταξύ της σύνδεσης και του COM, ακόμα κι αν πρέπει να είναι πραγματικά απενεργοποιημένη.

RicoA
    Συμμετέχων

Για να προσθέσω σε αυτό, δοκίμασα και μια δεύτερη βαλβίδα. Και τα δύο είναι καινούργια.

Admin
    Keymaster

Τροφοδοτικό 24 VAC (24 VDC | 1,5 A | 36 Watt | Μέσο πηγάδι HDR-30-24)

Αλλά το Mean Well HDR-30-24 είναι τροφοδοτικό 24V DC (AC/DC)! Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και θα καταστρέψετε το OSPi και τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες εάν χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα! Χρησιμοποιήστε τροφοδοτικό 24VAC (AC/AC), δηλαδή τάση εισόδου 230V AC, 24V τάση εξόδου AC
    Η τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας βασίζεται σε αυτή την τάση.

RicoA
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ @admin.
    ντροπή μου, παλάμη…

Μερικές φορές είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις και απλά έχεις κάνει ένα λάθος.
    Ευτυχώς λόγω της κακοκαιρίας ήθελα να το δοκιμάσω χθες 🙂

Τότε θα πάρω το σωστό τροφοδοτικό και μόνο μετά θα προχωρήσω.

Τροφοδοτικά DIN Rail AC

Αυτό θα ήταν το σωστό τροφοδοτικό για την πλακέτα OpenSprinkler συμπεριλαμβανομένου του Raspberry Pi 2 B, σωστά;

Admin
    Keymaster

Σωστά!

RicoA
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Το είχα ήδη παραγγείλει και το είχα χρησιμοποιήσει με επιτυχία.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Προβολή 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα συζήτησης.