Κουμπί για την ενεργοποίηση κύκλων

Αρχική σελίδα Συζητήσεις Γενικά Κουμπί για την ενεργοποίηση κύκλων

• Αυτό το θέμα έχει 1 απάντηση, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη Admin.
Προβολή 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Άρθρα
    Simulant
    Συμμετέχων

Γεια σε όλους,

Εκτός από το να ποτίζω το γκαζόν και το κρεβάτι μου, έχω συνδέσει πλέον και το θερμοκήπιό μου. Ο ανοιχτός καταιονιστήρας βρίσκεται κοντά στην αντλία. Από εκεί μια μόνιμη γραμμή πίεσης και ένα καλώδιο ελέγχου μπαίνουν στο θερμοκήπιο (περίπου 20m) και στο θερμοκήπιο έχω δύο ηλεκτροβάνες και μια μηχανική βρύση νερού. Οι ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες πηγαίνουν σε μειωτήρα πίεσης και από εκεί στις γραμμές στάλαξης για τα φυτά. Όλα λειτουργούν τέλεια στην εφαρμογή και στο πρόγραμμα περιήγησης. Δυστυχώς, η γυναίκα μου έχει κάποιο πρόβλημα αποδοχής με την ψηφιακή λειτουργία.

Θα ήθελα τώρα να εγκαταστήσω δύο (μηχανικά) κουμπιά στο θερμοκήπιο, τα οποία στη συνέχεια θα ενεργοποιούσαν το αντίστοιχο κύκλωμα άρδευσης στο θερμοκήπιο, για παράδειγμα, για 10 λεπτά. Το καλώδιο ελέγχου που ανοίγει ή κλείνει τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες δεν έχει πλέον ελεύθερα καλώδια. έτσι ώστε να μην μπορώ να έχω πρόσβαση στο OpenSprinkler μέσω καλωδίου. Αυτό λοιπόν θα έπρεπε να γίνει «έξυπνα» με κάποιο τρόπο. Δυστυχώς, δεν έχω βρει ακόμα τον σωστό τρόπο να το σκεφτώ αυτό. Θα μπορούσατε ενδεχομένως να καταγράψετε την είσοδο μέσω στοιχείων shelly και στη συνέχεια να τα στείλετε στο OpenSprinkler μέσω http ή παρόμοιου; Υπάρχει τρόπος να δώσετε ψηφιακά στο OpenSprinkler την εντολή: «Ενεργοποίηση κυκλώματος 3 για 10 λεπτά» χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε ένα πλήρες σύστημα έξυπνου σπιτιού;

Σας ευχαριστώ και με εκτίμηση

Admin
    Keymaster

Ρίξτε μια ματιά εδώ στο φόρουμ κάτω από το "Κόλπο Νο. 6"

Προβολή 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα συζήτησης.