Υπηρεσία άρδευσης δοκιμής Beta

Αρχική σελίδα Συζητήσεις Γενικά Υπηρεσία άρδευσης δοκιμής Beta

Τοποθέτηση σημείων:  ,

• Αυτό το θέμα έχει 20 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη Admin.
Προβολή 6 δημοσιεύσεων - 16 έως 21 (από 21 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Άρθρα
    Mathias Stöber
    Συμμετέχων

Γεια,

Το παρακολούθησα ξανά, η ποσότητα της βροχής καθυστερούσε μερικές φορές μια μέρα. Σήμερα είδα και τα παρακάτω, δες στιγμιότυπα. Στην κορυφή της κύριας προβολής λέει 27 μοίρες, αλλά στις πληροφορίες συστήματος είναι μόνο 21 κάτω από το μέγιστο. Το τελευταίο μοιάζει περισσότερο με τη χθεσινή αξία.

Συνημμένα:
    Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να δείτε τα συνημμένα αρχεία.
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Δεν έχω πληροφορίες για την ποσότητα της βροχής. Για μένα οι πληροφορίες συστήματος μοιάζουν με αυτό

Λόγω του ξηρού καιρού, δεν έχω παρατηρήσει ακόμη καθυστέρηση στη βροχή. Η άρδευση γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και δεν διακόπτεται.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Γεια σε όλους,

Υπάρχει όντως δήλωση για το πρόβλημα με την ημερήσια καθυστέρηση;
    Προχθές είχα επίπεδο άρδευσης 0%, παρόλο που δεν έβρεχε εκείνη την ημέρα, αλλά προχθές;
    Ή μήπως έχω βασικά παρεξηγήσει κάτι για τη μέθοδο Zimmermann;

Η τρέχουσα κατάστασή μου αυτή τη στιγμή μοιάζει με αυτό:

Με εκτίμηση
    Ο Ματίας

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Δυστυχώς δεν πήρα περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Εδώ στην απειλή είναι μόνο τα μηνύματά μας. Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να ελέγξω τον έλεγχο καιρού λόγω του καλοκαιριού και της έλλειψης βροχής, καθώς δουλεύω μόνο με καθυστέρηση βροχής, όχι Zimmerman.

Η καθυστέρηση βροχής ενεργοποιήθηκε για σήμερα, με βάση το δελτίο καιρού που ανακτήθηκε στις 8:26 π.μ. Σήμερα το πρωί είχε 1,3 χιλιοστά βροχή, χθες ήταν ξηρό. Η τελευταία βροχή ήταν πριν από 2 μέρες. Οπότε φαίνεται να λειτουργεί κάπως. Αλλά για να κάνω μια ακριβή εκτίμηση θα χρειαζόμουν ο καιρός να αλλάζει κάθε λίγες μέρες.

Με εκτίμηση

HG

Admin
    Keymaster

Το OpenSprinkler ζητά πάντα τον καιρό για τις τελευταίες 24 ώρες από τους παρόχους καιρού. Στη συνέχεια, τα περισσότερα παρέχουν χρονοθυρίδες 1 ώρας με τα δεδομένα καιρού.

Η ένδειξη καιρού στο APP δεν έχει καμία σχέση με τον έλεγχο άρδευσης. Μόνο αυτό που αναφέρεται στην «διάγνωση» είναι καθοριστικό.

Κατά τη γνώμη μου, το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο καιρός καλείται μόνο κάθε 4 ώρες. Εάν έχει μόλις βρέξει για 3,5 ώρες και εξακολουθεί να βρέχει, αυτό συχνά δεν αναγνωρίζεται.

Επομένως, στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό 111 έχω εγκαταστήσει την κλήση καιρού 1 λεπτό πριν από την επόμενη προγραμματισμένη έναρξη του προγράμματος (αν η τελευταία κλήση καιρού είναι μεγαλύτερη από 30 λεπτά)

Admin
    Keymaster

Μπορείτε να συγκρίνετε τα αποτελέσματα από το DWD και το OpenSprinkler:
    Η κλήση πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας Bright Sky.
    https://api.brightsky.dev/weather?lat=<LAT>&lon=<LON>&date=<DATE-HOUR&gt;

Μεταβείτε στους Χάρτες Google και κάντε δεξί κλικ στο σπίτι σας. Οι συντεταγμένες εμφανίζονται και αντιγράφονται στο πρόχειρο με ένα κλικ.

Τώρα εισάγετε αυτές τις δύο τιμές σε lat και lon. Η ημερομηνία είναι η σημερινή ημερομηνία μείον μία ημέρα. Ώρα πίσω από το Τ. Μοιάζει με αυτό:
    Επομένως, 13 Φεβρουαρίου 2023, 8:30 π.μ. είναι επομένως 2023-02-12T08

https://api.brightsky.dev/weather?lat=49.445997919488484&lon=8.575522199246443&date=2023-02-12T08

Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια λίστα με τα δεδομένα μέτρησης καιρού. Κάτω από το "κατακρήμνιση" είναι η τιμή μέτρησης της βροχής

Προβολή 6 δημοσιεύσεων - 16 έως 21 (από 21 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα συζήτησης.