Ahoj,
Resetoval jsem Ospi v přípravě na novou sezónu. Samozřejmě jsem si předem udělal zálohu staré konfigurace. Udělal jsem toto:
- Přeinstalace Raspi s Raspi Imager na nejnovější verzi RaspiOS Trixie
- Získejte nejnovější verzi firmwaru přes git
- Sudo ./build.sh opsi běžel a běžel bez chyb
- Konfigurace přehrána přes web
Poté se objevila chybová zpráva „Chyba sítě“ a rozhraní již skutečně nereagovalo. Poté jsem službu zastavil a smazal soubor done.dat. Poté se stránka znovu spustila, ale nastavení bylo pryč. Po několika odstraňování problémů se mi to nyní podařilo zúžit tak, že Ospi běží a jde i nastavit (vždy jsem začínal od začátku s konfigurací). Až do okamžiku, kdy změním v části „Možnosti -> Počasí a senzory -> Způsob nastavení“, zobrazí se chybová zpráva Chyba sítě a nic už nefunguje. Jakmile nastavím něco jiného než „Manuel“, něco v konfiguraci se zlomí.
Když pak znovu načtu web, zobrazí se připojená chybová zpráva „Poškozená odpověď“. Pokud odtud přejdu do nástroje API, při načítání dat řadiče se stále zobrazuje zpráva, že Json má chyby (viz druhý snímek obrazovky).
Máte nápad, co jiného by to mohlo způsobovat? Existují jiná místa, kde Ospi ukládá svou konfiguraci, která možná budu muset smazat?
VG Mathias
Přílohy:
Musíte být
přihlášen pro zobrazení přiložených souborů.