Změňte weby OSPi

Domovská stránka Fóra Obecně Změňte weby OSPi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ahoj,

Nahrál jsem OSPi na svůj Raspi jako test a hrál si s ním. Protože je mi funkce počasí trochu podezřelá, chtěl bych na webu pod zobrazením počasí zobrazit množství srážek stažených z meteorologického serveru. Hledal jsem ve zdrojích úryvky webu, ale nic jsem nenašel. Jak jsou weby OpenSprinkler sestaveny aplikací a kde najdu například výstup aktuálních informací o počasí?

Pozdrav,

cvrčci

Admin
    Správce

OSPi nemá webový server, pouze rozhraní API.

Skutečné uživatelské rozhraní pochází z ui.OpenSprinkler.com, zdrojový kód je k dispozici zde:

https://github.com/OpenSprinkler/OpenSprinkler-App

Pokud si chcete vytvořit vlastní web, můžete změnit konfiguraci. Hovory v prohlížeči http://<ip-deines-OSPi:8080>/su

na. Nyní můžete poskytnout odkaz na svou vlastní stránku.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Aplikace OpenSprinkler je aplikace pro chytré telefony, že? Vlastně chci přejít na stránku, která se objeví, když zadám IP svého OSPi do webového prohlížeče. Nějak se to muselo dostat na Raspi. A pokud instalační skript nenačte nic z internetu, web by musel být zahrnut do úložiště firmwaru OpenSprinkler - to je vše, co jsem nahrál do Raspi.

Mohl bych si vytvořit vlastní stránku pro výpočet počasí pod /su, ne? API je pravděpodobně v manuálu. Vlastně mě zajímá na webu vidět, kolik srážek OSPi očekává. Nebo OSPi tyto informace vůbec nemá?

Admin
    Správce

Ne, aplikace a webové stránky jsou napsány v Javascriptu a ve stejném programovém kódu. A ne, není to zachováno v repo firmwaru.

Admin
    Správce

Takže řešení je:

1. Stáhněte si zdrojový kód z Github

2. Nastavte webový server a nakonfigurujte výše uvedený zdrojový kód jako webovou stránku

3. Změňte nastavení /su tak, aby ukazovalo na webový server.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.