Напояването се спира

Начална страница Форуми Общо взето Напояването се спира

Преглед на 5 публикации - от 1 до 5 (от общо 5)
  • Author
    Публикации
    aniepark
    Participant

здравейте всички

От известно време имам проблема, че поливането спира от време на време.
    Клапанът първо се отваря и виждам и дисплей в интерфейса. След това след няколко минути всичко свърши.

Admin
    Keymaster

Кой OpenSprinkler е? Версия на фърмуера (меню отляво/горе)?
    Какво пише на дисплея или в приложението, когато анулирате?

gerhard_fabian
    Participant

Здравейте, ползвам OpenSprinkler от няколко години и съм много доволен от него. Вчера актуализирах до най-новия фърмуер: 2.3.3 (174) с HW: 3.2-AC. Работя с OpenSprinkler чрез WiFi рутер и OTC. Днес стартирах ръчно кръг с приложението, което беше отменено след около 30 секунди. В приложението ми беше показана мрежова грешка в долната част. Когато ръчно стартирах същата верига отново, това се случи отново. Двете отменени поливки не са вписани в историята. Ако има нещо общо с това: според състоянието на системата, силата на WLAN е посредствена - лоша. След като стартирах друга верига, тази, която беше забележима преди, също работеше правилно. Актуализирах приложението едва след това... Разбираем ли е проблемът или причината може да бъде изолирана?

Admin
    Keymaster

Вероятно паметта е пълна.

Моля, изчистете паметта, като използвате менюто долу вдясно, покажете регистрационни файлове, таблица, опции, изчистете регистрационния файл.

Admin
    Keymaster

О, да, менюто горе вдясно, System Diagnostics, Free Bytes показва пространството за съхранение.

Преглед на 5 публикации - от 1 до 5 (от общо 5)
  • Трябва да сте влезли, за да отговорите на тази тема.